вівторок, 28 березня 2017 р.

Розпочато відбір підручників для 9-х класі

Представники педагогічних колективів українських шкіл отримали можливість ознайомитись з електронними версіями проектів нових підручників для 9 класу. Про це повідомляє прес-служба Інституту модернізації змісту освіти.

Передбачається, що учителі-практики та представники адміністрацій навчальних закладів зможуть рекомендувати найкращі проекти підручників для використання у навчальному процесі.
В Інституті модернізації змісту освіти зазначають, що під час першого етапу конкурсного відбору оригінал-макети проектів підручників уже пройшли науково-педагогічну експертизу.
«Такий порядок дозволить зробити процес відбору навчальної літератури для загальноосвітніх шкіл більш прозорим та демократичним», - наголошують в ІІТЗО.
Уперше інноваційний конкурс підручників відбуватиметься на платформі, що розроблена Інститутом модернізації змісту освіти спільно з консультантами та громадськістю.
В установі зазначають, що створення репозитарію навчальних матеріалів було підтримано педагогами та видавцями навчальної літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар