пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Календарно-тематичне планування інформатика 5 клас (для учнів які вивчали інформатику в 2-4 кл) за підручником Н.М. Морзе

Шановні колеги! Вівдповідно до підручника для 5 класу, розробленого авторським колективом під керівництвом Морзе Н.В. відповідно до програми, затвердженої до використання у 2016-2017 н.р., пропонуємо вам календарно-тематичне планування, яке можна завантажити за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZcWZRa01MMWtpUk0/view?usp=sharing
Зазначаємо, що на кожному уроці у 5 класі діти мають виконувати практичні завдання. У методичних рекомендаціях щодо навчання інформатики у 5 класі у 2016-2017 н.р. подано кількість практичних робіт, які мають бути обов'язково виконані кожним учнем та оцінка за які має бути врахована у тематичному оцінюванні з теми.

 Практичні завдання, виконання яких безпосередньо пов'язане із використанням комп'ютера подані у підручнику у рубриці Діємо. Діти можуть виконувати вправи цієї рубрики як під керівництвом вчителя, перегляду відеоінструкції, коментуванням, так і самостійно. Окрім цього, у рубриці Працюємо самостійно запропоновані завдання на застосування набутих навичок та для самостійного виконання учнями. Ці вправи  та ті, що самостійно підготовлені вчителем, можуть бути використані для проведення таких практичних робіт.
У календарно-тематичному плануванні уроки, на яких здійснюється оцінювання виконання учнями практичних завдань, подані орієнтовно. Вчитель має право переносити терміни та уроки проведення практичних робіт в межах теми та також використовувати для цього уроки резерву.

Немає коментарів:

Дописати коментар